Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 18g15kcal0.3g3.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.7g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g37kcal0.8g6.8g0.6g1g
Valittu annoskoko30g19kcal0.4g3.4g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.2g1.7g0.2g0.3g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.4g1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920