Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3g8.1kcal0.9g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g5.6g3.6kcal0.7g0.1g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk9g9kcal2.2g0g0g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g6.5g12kcal0.7g1.8g0.3g0.9g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g1.9g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g90kcal9.8g4g3.8g1.8g
Valittu annoskoko30g45kcal4.9g2g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal2.5g1g1g0.5g
Arvot/100g100g151kcal16.4g6.7g6.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259