Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen18g50kcal1.9g8.5g1.2g0.5g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g6g24kcal0.3g0.3g2.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g6.3g24kcal0.9g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g195kcal6.2g18g11.6g1g
Valittu annoskoko30g98kcal3.1g9g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g49kcal1.6g4.5g2.9g0.3g
Arvot/100g100g328kcal10.4g30.2g19.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890