Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa20g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Pekoni (Dulano)2.3g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g45kcal3g1.4g3g0.2g
Valittu annoskoko30g23kcal1.5g0.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.8g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g75kcal5g2.3g5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882