KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.2.6g9kcal0.2g1.9g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g7g9kcal1.3g0.1g0.4g0g
Findus wokki Classic 500G5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g51kcal3.2g5g2g0.4g
Valittu annoskoko30g25kcal1.6g2.5g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.8g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865