Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 10g13kcal0.2g3g0g0.1g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g2.9g10kcal0.7g0g0.8g0g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g4.9g5.9kcal0.1g0.2g0.5g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g12g17kcal2.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g92kcal6.4g6.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko30g46kcal3.2g3.4g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g23kcal1.6g1.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.7g11.4g7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375092