Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g54kcal3.6g2.6g3.2g1g
Valittu annoskoko30g27kcal1.8g1.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.9g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g90kcal6g4.3g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423