Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g150g271kcal37g4.4g11.6g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g100g120kcal2.8g5.1g10g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g7.5g8.5kcal0.1g1.7g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g905kcal80.8g25.4g53.4g1.6g
Valittu annoskoko290g453kcal40.4g12.7g26.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna145g226kcal20.2g6.4g13.4g0.4g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117