Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka43g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.7g5.3kcal0g1.3g0g0g
Sinappi 1.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g1.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g33g10kcal0.3g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g226kcal5.4g26.8g8.4g8.4g
Valittu annoskoko290g113kcal2.7g13.4g4.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna145g57kcal1.4g6.7g2.1g2.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091