Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.4g0g0g
Kaurahiutale 25g94kcal3.7g14.4g1.8g2.5g
Vehnäjauho, sunnuntai31g108kcal3.7g21.8g0.6g0.9g
Mansikka, Tuore158g68kcal0.8g13.2g0.3g3g
Valkosuklaa panda, levy 130g32g176kcal2.6g17.3g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1458kcal22.4g160.4g78g12.8g
Valittu annoskoko290g729kcal11.2g80.2g39g6.4g
Annoskoko puolitettuna145g365kcal5.6g40.1g19.5g3.2g
Arvot/100g100g252kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569