Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali168g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Porkkanaraaste 200g84g23kcal0.5g4.4g0.2g2.1g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g13g13kcal0g2.6g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever25g170kcal0.3g0.3g18.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g482kcal5.6g26g38.2g11.2g
Valittu annoskoko290g241kcal2.8g13g19.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna145g121kcal1.4g6.5g9.6g2.8g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007