Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g249g70kcal1.5g14.8g0.5g6.2g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste37g146kcal12.3g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g486kcal27.8g30.4g27.6g13g
Valittu annoskoko290g243kcal13.9g15.2g13.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna145g122kcal7g7.6g6.9g3.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922