Wilburin kanahässäkkä

Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.

1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.

2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset

3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä

4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet

5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy

6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.

7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)

8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)

9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa

10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja

11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita

12) Tiputa levyn lämpö 1-2

13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä

14) Nauti!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Wilitheman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g113g135kcal20.2g1.9g5.1g0g
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g125g44kcal1.9g5.6g0.5g3.8g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni18g23kcal0.5g0.3g2.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.3g0.5g0.5g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5g44kcal0g0g5g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g534kcal52g16.8g26.8g8.4g
Valittu annoskoko290g267kcal26g8.4g13.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna145g134kcal13g4.2g6.7g2.1g
Arvot/100g100g92kcal9g2.9g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436338