Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 55g189kcal5.6g38.5g0.7g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g99g148kcal20.1g0g8.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g28g11kcal0.5g2.3g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g38g22kcal0.4g5.3g0.4g0.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste21g76kcal6.1g0.4g5.9g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g949kcal65.8g93.6g37.6g5.2g
Valittu annoskoko290g475kcal32.9g46.8g18.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna145g237kcal16.5g23.4g9.4g1.3g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444