Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha58g97kcal11.1g0g5.8g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr58g15kcal0.5g2.8g0.2g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g26g7.3kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g268kcal24.8g12.6g13.2g5g
Valittu annoskoko291g134kcal12.4g6.3g6.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna145g67kcal6.2g3.2g3.3g1.3g
Arvot/100g100g46kcal4.3g2.2g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201