Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki146g82kcal12.4g7.3g0.3g0g
Hermesetas -neste2.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana581g773kcal56.6g79.8g24.6g2.6g
Valittu annoskoko291g387kcal28.3g39.9g12.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna145g193kcal14.2g20g6.2g0.7g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517