Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1503g2705kcal369.6g43.6g115.5g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g1002g1202kcal28g51.1g100.2g4g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g75g85kcal0.5g17.3g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g9048kcal806g254.6g532.8g17.4g
Valittu annoskoko2900g4524kcal403g127.3g266.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna1450g2262kcal201.5g63.7g133.2g4.4g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117