Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka433g48kcal4.8g4.8g0.9g4.3g
Lanttu 667g192kcal6.7g30.7g2g12g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Kesäkurpitsa zucchini 433g78kcal2.4g10.8g1.7g3g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g17g53kcal0.2g13.2g0g0g
Sinappi 17g22kcal0.7g2.3g1g0.3g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g17g28kcal0g6.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g333g100kcal3.3g13.3g1g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g2264kcal53.4g267.8g84g84.8g
Valittu annoskoko2900g1132kcal26.7g133.9g42g42.4g
Annoskoko puolitettuna1450g566kcal13.4g67g21g21.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091