Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 399g404kcal5.2g19.4g32.7g6.9g
Linssi, vihreä, go green849g2868kcal246.1g483.7g8.5g258.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g849g891kcal67.9g118.8g17g84.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g424g119kcal2.5g25.2g0.8g10.6g
Rypsiöljy 75g662kcal0g0g74.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g250g287kcal15g12.5g20g0g
Kasvisliemikuutio 55g167kcal5.2g7.4g12.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5800g10797kcal683.8g1334g333.6g724.2g
Valittu annoskoko2900g5398kcal341.9g667g166.8g362.1g
Annoskoko puolitettuna1450g2699kcal171g333.5g83.4g181.1g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506