Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 899g315kcal41.5g17.5g2.7g22.5g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g30g72kcal1.6g12.6g1.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150g68kcal4.5g7.2g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5814g1217kcal104.4g135.8g13.8g53.2g
Valittu annoskoko2907g609kcal52.2g67.9g6.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna1454g304kcal26.1g34g3.5g13.3g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122