Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g100g35kcal3.7g4.3g0.4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 75g258kcal4.1g57.1g0.9g0.9g
Becel olive (Becel), annos 100g15g53kcal0g0.4g5.7g0g
Mansikka 50g23kcal0.2g4.2g0.1g0.9g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g931kcal16.4g177.6g14.2g4.4g
Valittu annoskoko291g465kcal8.2g88.8g7.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna146g233kcal4.1g44.4g3.6g1.1g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108