Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 43g57kcal1.1g1.4g5.1g0g
Maustepippuri, annos 1g3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g25g32kcal3.3g0.1g2.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale21g13kcal2.1g1.1g0.1g15.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana582g998kcal66.2g7.8g78.4g32.6g
Valittu annoskoko291g499kcal33.1g3.9g39.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna146g250kcal16.6g2g19.6g8.2g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796