Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Oltermanni, perinteinen11g41kcal2.8g0g3.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g51g304kcal10.6g3.3g27.4g0g
Rahka, valio11g7.3kcal1.1g0.5g0g0g
Keräkaali, 100g113g27kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kananmuna, keitetty 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu39g68kcal11.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g1177kcal62.2g25.8g89.2g6.8g
Valittu annoskoko291g589kcal31.1g12.9g44.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna146g294kcal15.6g6.5g22.3g1.7g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.4g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436