Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 23g2.8kcal0.3g0.2g0g0.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g6.7g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 112g23kcal0.6g4.4g0.1g0.7g
Cantaloupe meloni56g11kcal0.3g2.3g0.1g0.5g
Mansikka 56g26kcal0.3g4.7g0.1g1.1g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g23g72kcal4.9g0.3g5.6g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.2g1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g3.1g3kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g449kcal13.4g25.6g30.6g5.6g
Valittu annoskoko291g225kcal6.7g12.8g15.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna146g112kcal3.4g6.4g7.7g1.4g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189