Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Oliiviöljy 2.8g24kcal0g0g2.8g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste38g147kcal12.4g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g488kcal28g30.6g27.8g13.2g
Valittu annoskoko292g244kcal14g15.3g13.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna146g122kcal7g7.7g7g3.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922