Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 18g67kcal6.7g8.1g0.4g1.8g
Kaali, valkokaali81g17kcal1g2.8g0.2g1.7g
Sipuli (käsittelemätön)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana583g192kcal16.2g26.4g1.4g8.6g
Valittu annoskoko292g96kcal8.1g13.2g0.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna146g48kcal4.1g6.6g0.4g2.2g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437