Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow75g64kcal3.4g11.2g0.4g3.7g
Soijanakki, hälsans kök56g137kcal10.1g3.9g9g0g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g531kcal31g55g19.2g10.4g
Valittu annoskoko292g265kcal15.5g27.5g9.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna146g133kcal7.8g13.8g4.8g2.6g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794