Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 401g850kcal39.8g3.6g76.1g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g601g343kcal8.4g74.5g1.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 240g72kcal4.6g8.4g0.6g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 1602g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix40g20kcal0.6g4g0.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g12g14kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Ruohosipuli 8g1.8kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g2645kcal109.4g188.8g159g17g
Valittu annoskoko2912g1322kcal54.7g94.4g79.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna1456g661kcal27.4g47.2g39.8g4.3g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845