Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 967g7018kcal11.5g3.9g786.5g0g
Sokeri 658g2670kcal0g657.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1132g3884kcal115.3g792.3g13.6g39.6g
Siirappi 155g467kcal0.2g114.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g28077kcal254g3136.2g1600.2g79.2g
Valittu annoskoko2912g14039kcal127g1568.1g800.1g39.6g
Annoskoko puolitettuna1456g7019kcal63.5g784.1g400.1g19.8g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579