Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1598g3643kcal303.6g0g271.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu60g36kcal0.6g2.7g2.4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)200g739kcal27.8g144.8g5g8.2g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g400g120kcal4g22g2.4g6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 360g818kcal18.2g63g50.6g20.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste300g1079kcal86.9g5.1g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g12868kcal882.2g475.2g831.8g70.2g
Valittu annoskoko2916g6434kcal441.1g237.6g415.9g35.1g
Annoskoko puolitettuna1458g3217kcal220.6g118.8g208g17.6g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308