Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1497g1609kcal285.3g0g50.9g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g749g2268kcal142.2g3.7g187.1g0g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkoviini kuiva 299g205kcal0.9g1.8g0g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5832g8427kcal868.6g53.6g478.4g19.8g
Valittu annoskoko2916g4213kcal434.3g26.8g239.2g9.9g
Annoskoko puolitettuna1458g2107kcal217.2g13.4g119.6g5g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794