Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea500g50kcal5.5g4g1g6g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Miniluumutomaatti, annos 250g250g50kcal1.5g8.2g0.7g0g
Paprika punainen 340g99kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g899g360kcal13.5g54g2.7g22.5g
Katkarapu 360g246kcal51.9g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sinappi, Dijon, 1 tl48g68kcal2.3g4.4g4.6g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)60g123kcal0.7g27.6g1g0g
Hunaja 26g86kcal0.1g21g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5833g2385kcal174.8g297.2g33.2g83.8g
Valittu annoskoko2916g1192kcal87.4g148.6g16.6g41.9g
Annoskoko puolitettuna1458g596kcal43.7g74.3g8.3g21g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364