Puolukkapiirakka kevennetty

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna vatkaten.

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina piirakkavuokaan.

Tee täyte.

Vatkaa munien rakenne rikki.

Sekoita joukkoon kermaviili ja sokerit.

Kaada marjat taikinan päälle ja täyte marjojen päälle.

Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Pops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse20g148kcal0g0g16.4g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g129kcal3.8g26.3g0.5g1.3g
Perunajauhot,rainbow13g41kcal0g10.1g0g0.2g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)50g33kcal1.6g2.4g1.8g0g
Hermesetas-jauhe2.5g7.2kcal0g1.4g0g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g1066kcal25.4g123.2g49.6g10.2g
Valittu annoskoko292g533kcal12.7g61.6g24.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna146g266kcal6.4g30.8g12.4g2.6g
Arvot/100g100g183kcal4.4g21.1g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144013