Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Lanttu 19g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)12g9kcal1.1g1.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g5.5g30kcal0g0g3.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hirvenliha 70g79kcal14.9g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g304kcal33.4g14g11.4g5g
Valittu annoskoko293g152kcal16.7g7g5.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna146g76kcal8.4g3.5g2.9g1.3g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037