Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%150g208kcal28.4g0g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,347g30kcal5.1g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g653kcal81.8g7.8g32.6g1.2g
Valittu annoskoko293g327kcal40.9g3.9g16.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna146g163kcal20.5g2g8.2g0.3g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701