Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 84g139kcal14.1g0g9.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 10g27kcal2.8g0g1.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g135g47kcal2.4g8.6g0.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g876kcal41g20.8g70.4g8.6g
Valittu annoskoko293g438kcal20.5g10.4g35.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna146g219kcal10.3g5.2g17.6g2.2g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481