Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g23g81kcal2.9g15.6g0.7g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.6g1.1g1.5g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g38g21kcal3.4g1.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Tonnikala vedessä, rainbow70g70kcal13.9g0.3g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g980kcal65.4g111.8g28g11.2g
Valittu annoskoko292g490kcal32.7g55.9g14g5.6g
Annoskoko puolitettuna146g245kcal16.4g28g7g2.8g
Arvot/100g100g168kcal11.2g19.1g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499