Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 256g326kcal55.1g0g11.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Curryjauhe (-), annos 5g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g7.5g26kcal0.8g5.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g732kcal112.6g15.6g24g1.8g
Valittu annoskoko293g366kcal56.3g7.8g12g0.9g
Annoskoko puolitettuna146g183kcal28.2g3.9g6g0.5g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286