Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1028g1131kcal236.4g0g18.5g0g
Paprika, punainen326g84kcal2.9g15g1.3g6.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g343g86kcal4.5g14.4g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen411g82kcal2.5g15.6g1.2g5.8g
Herkkusieni säilyke 245g42kcal5.1g0.5g0.7g5.9g
Ruokaöljy keskiarvo 43g378kcal0g0g42.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P343g206kcal3.4g15.4g13.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g4118kcal514.6g140g158.6g47g
Valittu annoskoko2928g2059kcal257.3g70g79.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna1464g1030kcal128.7g35g39.7g11.8g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855