Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%751g1276kcal150.2g0g75.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g1351g2189kcal113.5g162.2g106.8g63.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g751g901kcal17.3g36g75.1g0g
Rypsiöljy 75g664kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g10061kcal562g396.4g664.2g127g
Valittu annoskoko2928g5030kcal281g198.2g332.1g63.5g
Annoskoko puolitettuna1464g2515kcal140.5g99.1g166.1g31.8g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257