Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1279g2174kcal153.4g0g127.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)35g99kcal3.3g6.3g6.7g0.2g
Vesi639g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)799g480kcal8g36g32g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g329kcal9.8g67.1g1.2g3.4g
Rypsiöljy 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g7575kcal349g218.8g495.4g7.2g
Valittu annoskoko2928g3787kcal174.5g109.4g247.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna1464g1894kcal87.3g54.7g123.9g1.8g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475