Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 535g343kcal17.1g25.8g18.7g0.1g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g134g495kcal18.6g96.9g3.3g5.5g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Chilikastike original, Felix80g71kcal1.4g12g0.1g0g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g535g321kcal2.1g80.2g0.5g7.5g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1337g1972kcal287.5g0g90.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g6910kcal694.6g434.2g257.8g51.8g
Valittu annoskoko2928g3455kcal347.3g217.1g128.9g25.9g
Annoskoko puolitettuna1464g1728kcal173.7g108.6g64.5g13g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152