Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto50g170kcal10g0g14.5g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 167g58kcal7.7g3.2g0.5g4.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)6.7g18kcal0.8g0.9g1.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g33g106kcal0.8g1g11g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g732kcal40g14.4g54.8g9.8g
Valittu annoskoko293g366kcal20g7.2g27.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna147g183kcal10g3.6g13.7g2.5g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036