Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g75g15kcal1g2.3g0.2g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Emmental, mustaleima7.5g31kcal2.2g0g2.4g0g
Herkkusieni säilyke 64g11kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g377kcal10.6g11.8g30.8g4.8g
Valittu annoskoko294g189kcal5.3g5.9g15.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna147g94kcal2.7g3g7.7g1.2g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087