Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 65g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Nauris 48g13kcal0.5g2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 17g50kcal3g0.2g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g359kcal19.8g26.4g17.4g6.6g
Valittu annoskoko294g179kcal9.9g13.2g8.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna147g90kcal5g6.6g4.4g1.7g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713