VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g31kcal0g7.6g0g0.1g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.4g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g26g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g436kcal22.6g56g13g0.2g
Valittu annoskoko294g218kcal11.3g28g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna147g109kcal5.7g14g3.3g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302