Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g250g83kcal1.5g14g0.5g6.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)23g142kcal0g0g15.7g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g581kcal3.2g60.4g32.4g12.4g
Valittu annoskoko294g290kcal1.6g30.2g16.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna147g145kcal0.8g15.1g8.1g3.1g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498