Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 146g164kcal30.9g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g347kcal62.8g3g8.8g0.8g
Valittu annoskoko294g174kcal31.4g1.5g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna147g87kcal15.7g0.8g2.2g0.2g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564