Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g52g18kcal1.3g2.4g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)52g44kcal0.5g1.8g3.6g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%42g33kcal1.3g2.5g2.1g0g
Sipuli 23g6.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g694kcal53.6g15.6g45.8g0.8g
Valittu annoskoko294g347kcal26.8g7.8g22.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna147g173kcal13.4g3.9g11.5g0.2g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329