Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto499g1698kcal99.9g0g144.8g0g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Parsakaali brokkoli 1665g584kcal76.9g32.5g5g41.6g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)67g180kcal8g8.7g12.7g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g333g1059kcal7.7g10g109.9g0g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g7314kcal398.6g145.2g546.6g96g
Valittu annoskoko2930g3657kcal199.3g72.6g273.3g48g
Annoskoko puolitettuna1465g1829kcal99.7g36.3g136.7g24g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036